Tour de Stoholm

I aften kl. 19.00 åbner tilmeldingen som gæstepar til årets Tour de Stoholm. Man skal gå ind under fanen “Aktiviteter” -> “Tour de Stoholm” -> “gæster”.  Her finder du en knap hvorpå der står “Tilmeld” og så er det bare at følge hvad der står man skal.

Når alle par er fundet, kan man komme på venteliste. Der bliver opdateret her på hjemmesiden når der ikke er flere pladser.

Når alle par er fundet, skal vi i gang med planlægningen og I hører nærmere når vi kommer tættere på datoen 🙂

UPDATE: alle værtspar er fundet VÆRTSPAR til Tour de Stoholm

VÆRTSPAR til Tour de Stoholm

Da et par har meldt fra, mangler vi nu 4 par før vi er oppe på de 18 værtspar. Hvis vi ikke får fyldt op, bliver vi nødt til at reducere antallet af par, dvs. 15 værtspar = 45 gæstepar. Hvis der er nogen som går og overvejer at melde sig som værter, så skynd jer at melde jer til her på hjemmesiden under fanen aktiviteter -> tour de Stoholm -> værter.

VI MANGLER VÆRTSPAR TIL TOUR DE STOHOLM

Nåh Stoholm… Nu må vi altså se at få meldt nogle til som værtspar til årets Tour de Stoholm. Vi mangler 14 værtspar og dem skal vi have fundet inden d. 1. Feb så vi kan åbne tilmeldingen til gæster. Jo flere værter vi får fat på (max 18 i alt) jo flere gæstepar. Hvis man melder sig som værter i år, er man sikret en plads til Tour de Stoholm næste år 🙂 tilmeldingen skal ske under fanen aktiviteter -> værter -> tilmeld.
Man kan læse mere om konceptet her på hjemmesiden.

Del gerne så vi kan få alle pladser fyldt op.